Ételallergia

Gluténmentes paradicsomos spagetti

Gluténmentes paradicsomos spagetti

2015.07.17 reve

Ebben a kánikulában a legjobb ételek azok, amelyeket gyorsan el lehet készíteni, könnyűek és a lehető legkevesebb energia felhasználásával előállíthatók. Többek között a paradicsomos spagetti is ilyen, hiszen a szószon kívül csak a spagettit kell megfőzni és ugye egyik sem valami megeröltető feladat és még egy pólyásnak is menne. 

Ezekre lesz szüksége

  • SPAR free from spaghetti tészta
  • 4-5 paradicsom
  • pár gerezd fokhagyma
  • reszelt sajt
  • zsiradék

img_6476.JPG

Így készítse el

Tegye fel a tésztát főzni az előírás szerint. Miközben a tészta készül, vágja fel a fokhagymát és pirítsa meg kevés olajon, majd adja hozzá a felkockázott paradicsomokat. Fonnyassza meg egy kicsit a zöldséget és amikor már rotyog, fedje le a lábast fedővel és ha szükséges, öntse fel egy kevés vízzel, hogy ne égjen le a paradicsom és legyen elég folyadék amiben megfőhet. Addig főzze a szószt amíg a paradicsomok szét nem esnek, majd ízesítse sóval, borssal és bazsalikommal. Szűrje le a tésztát, tálalja tányérokba és öntse le a paradicsomos szósszal. A tetejét szórja meg sajttal és már falatozhat is.

img_6472.JPG

Jó étvágyat!

komment komment

spar tészta gluténmentes életmód

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása