Ételallergia

Gluténmentes, paradicsomos-olívás penne

Gluténmentes, paradicsomos-olívás penne

2015.03.20 reve

Ha enne valami finomat, de nincs ideje órákig pepecselni a konyhában, próbálja ki ezt a receptet, nem fogja megbánni! És azon kívül, hogy percek alatt elkészíthető, nagyon ízletes, még költséghatékony is. Kell ennél több?!

Ezekre lesz szüksége két adaghoz

 

  • 2 tányér SPAR free from penne tészta
  • 1 marék DESPAR olívabogyó
  • 1 doboz (250 g) friss datolyaparadicsom
  • 6 evőkanál passzírozott, szűrt paradicsomkonzerv
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál kókuszolaj
  • só, frissen őrölt bors
  • igény szerint laktózmentes sajt

img_3936.JPG

Könnyű elkészíteni

 

Vágja apró kockákra a vöröshagymát, dinsztelje meg az olajon, majd amikor megpuhult, adja hozzá a zúzott fokhagymát. Pár perc után dobja a felezett paradicsomokat is a hagymára és addig pirítsa, amig leveses nem lesz. Ezután jöhet az aprított olívabogyó és a passzírozott paradicsom. Forralja össze az egészet és öntse fel körülbelül 1,5 dl vízzel, majd fedje le a lábast. Amíg a szósz sűrűsödik, főzze meg a tésztát a csomagoláson olvasható instrukciók szerint. Tálalásnál díszítse friss bazsalikommal, paradicsommal és sajttal. Jó étvágyat!

img_3932.JPG

komment komment

spar tészta pasta ételallergia gluténmentes életmód

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása