Ételallergia

A világ legfinomabb laktózmentes édessége

A világ legfinomabb laktózmentes édessége

2015.05.29 reve

Biztosan ez a világ legfinomabb csokoládés laktózmentes édessége, ráadásul kevés benne a kalória és 5 perc alatt elkészíthető. Ja, és elég klasszul is néz ki, nem?

img_5593.jpg

 

Ezekre lesz szüksége az elkészítéséhez

  • SPAR free from bio glutén- és laktózmentes mogyorós-kakaós krém
  • laktózmentes tejszínhab (vagy növényi habspray)
  • gyümölcsök
  • magvak
  • aszalt gyümölcsök

Könnyű megpakolni a poharat

A pohár feltöltése egyszerű feladat, de előtte a csokoládékrémet össze kell habarni a tejszínhabbal. Körülbelül 1 dl tejszínhabhoz, 2 evőkanál csokoládéra van szükség. Nagyon jó könnyű és habos állagú csokoládét kap a végén. Miután ez megvan, jöhet a pohár. Az aljára szórjon magvakat és friss, szeletelt gyümölcsöt, majd fedje be az egészet laktózmentes tejszínhabbal. A tejszínhabra tegyen a csokoládéból, majd ismét a magvaké és gyümölcsöké a főszerep és így tovább. Addig rétegezze az alapanyagokat, amíg a pohár meg nem telik. A tetejét díszítse friss, és aszalt gyümölccsel, illetve magvakkal.

img_5605.JPG

Jó étvágyat!

komment komment

spar ételallergia laktózérzékenység laktózmentes életmód

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása